HOGYAN KEZDJ EL VARRNI, HA MÉG SOSEM PRÓBÁLTAD? III. RÉSZ

Ééés dobperrrgéés...

Csak egy bő évet kellett várni a kis sorozatunk harmadik és egyben utólsó részére, azaz a varrógép befűzése című videóra. Bevallom őszintén a videózás nem az erősségem, de idén erőt veszek magamon, és túllépek a kamerafélelmemen. Na meg a videószerkesztőlustaságomon.

Így hát fogadjátok szeretettel a tutorialt és gyakoroljátok minél többet, sokkal bonyolultabbnak tűnhet első blikkre, mint amilyen valójában.

Végezetül beszéljünk kicsit a cérnáról: többféle anyagból készülhet, de a legelterjedtebb és szerintem a legpraktikusabb is egyben, a poliészter cérna, mivel ez nehezebben szakad, mint mondjuk a pamut. Kezdő hobbivarrónőként pedig azért számít, hogy az első egynéhány varrós élmény jó legyen. De ha azzal kell vacakolni két percenként, hogy újrafűzöd a cérnát, akkor egy: mondjuk baromira megtanulod a befűzést, kettő- és ez a legvalószínűbb, marhára ideges leszel es hagyod a fenébe az egészet. És én meg foglak érteni.  Jojó, de mi van akkor, ha bió és öko és hasonló anyagokkal akarsz dolgozni? Hogy fér ide a poliészter? Őszinte leszek: jó válaszom nincs erre, csak annyi, hogy ennyi szerintem belefér. Persze lehet állítani a szálfeszességen és a tű mérete is számít. Iiigen, a varrótűk is többfélélk lehetnek: sztreccs, farmer, bőr, vékony kelmét varró tű. De kezdetben simán megteszi az univerzális és a sztreccs anyagot varró tű. De ezekről is lesz majd blogbejegyzés, ahol tovább boncolgatom a témát. 

De most inkább nézd meg újra a videót, gyakorold a befűzést és ha valami nem működne, akkor ne habozz, kérdezz! Itt kommentben, instagramon, facebookon vagy akár emailen is az otthonbutik@gmail.com címen!

És ne feledd:

#avarrásszexi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://avarrasszexi.blog.hu/api/trackback/id/tr7816563748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

a varrás szexi

Címkék

30 perc alatt (1) ajándék (1) ajándék ötlet (1) anyavagyok (1) a vonalú szoknya (1) babaturbán (1) bath robe (1) bélés (1) beüthető patent (1) beutheto patent (1) blog design (1) boriteksarok (1) Burda (2) cipzár (1) cipzárcsere (1) csináld (1) csináldmagad (1) denevérujjú pulcsi (1) design (1) diy (4) fázós (1) félkör szoknya (1) ferdepánt (1) fürdőköpeny (1) fürdőruha (1) futter (1) gumipánt (1) gyerek (1) gyerek ruházat (1) hálózsák (1) hideg (1) hobbi (1) hogyan (1) hogyan kell? (1) hogyan varrjunk nadragot (1) hogyan varrjunk nadrágot (1) ikertű (1) ingyenes (5) ingyenes szabásminta (2) jogger (1) kabát (1) kapszulagardrób (1) karácsony (1) kezdő (7) kézzel (1) kontos (1) köntös (1) köpeny (1) latte jogger (1) lenvászon (1) magad (1) mamiformis (2) maxiszoknya (1) műbőr (1) nadrág (2) nadrágot (1) ogden cami (1) organza (1) ősz (1) ötlet (1) otthon (1) overál (1) palazzo (1) patent (1) pink köpeny (1) plush (1) plüss (1) plüss pongyola (1) poncsó (1) pongyola (1) raglán ujj (1) ráncolás (1) rejtettcipzár (2) roba (1) Rólam (2) ruha (1) ruhatár (1) saját (1) sajátkézze (1) sajátkézzel (1) shrug (1) sk (1) steppelt jersey (1) szabadidőnadrág (1) szabadidonadrag (1) szabásminta (4) szabasminta (3) szegőgép (1) szoptatós ruhák (1) textilbőr (1) (1) tüll (1) tüllszoknya (1) új blog design (1) Valentin nap (1) varras (2) varrás (4) varrás leírás (1) varrjunk (1) varrógép (2) varrószoba (1) vegán bőr (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása